http://www.protectorasabadell.org/otras_maneras.php
<iframe allowtransparency=
http://www.protectorasabadell.org/condiciones.php
http://es.protectorasabadell.org/contacto.php
http://www.protectorasabadell.org/hacerte_socio.php
https://www.instagram.com/protectorasabadell/
http://www.protectorasabadell.org/contacto.php
https://www.facebook.com/Comportamentsabadell
http://www.protectorasabadell.org/actividades.php
<iframe allowtransparency=
http://www.socresponsable.org/
http://www.protectorasabadell.org/contacto.php
 
LOTERIA DE NADAL 31-10-2015

 

Us fem saber que com cada any tenim Loteria de Nadal i ens agradaria poder compartir-la amb tots vosaltres.

 

El preu per butlleta és de 2.50€ dels quals es juga 2.10€ i els 40 cèntims restants aniran destinats a ajudar els animals de la Protectora.

 

Si esteu interessats podeu passar a recollir les butlletes pel refugi de la LLiga Protectora d'Animals de Sabadell dins de l'horari obert al públic.

 

Ctra. de Sabadell a Caldes, km 24,2 (davant del Santuari de la Salut)

TEL: 93 726 72 27

HORARI: De dilluns a dissabte: 15h. - 18h. Diumenges i festius: 11h. - 14h.

 

També la podeu adquirir als següents establiments:

 

SABADELL:
BREMEN VET.                         Josep Tarradellas,20       

LA BOTIGUETA                       C/ Ovidi, 37                    

CLINICA VET. DEL CENTRE  C/ Colon, 53                  

VET'S AVINGUDA                   Avda.Barbera, 114    

VET'S                                       Ctra. de Barcelona, 603         

CLINICA CA N'ORIAC             C/ Girones, 48                 

SBD MASCOTES                    c/Borrell, 19

MORERA                                 C/ Corominas, 19-21

JOYERÍA ANDROS                  Paseo Gaudí 29

ZOOLANDIA                             Rambla 177

 

CASTELLAR DEL VALLES:

NOVAVET                                C/ Barcelona, 26            

CLINICA VET. ESTHER          Plaça Major, 1 local 5    

 

BARBERA DEL VALLES:

VETS BARBERA                      C/ Verge de l'Assumpció, 10-12

 

 

 

 

Llegir més
 
NONA AL PROGRAMA EL HORMIGUERO 26-10-2015

Gràcies a "El Hormiguero" de Antena 3 la nostre Nona ha pogut sortir a la televisió i esperem trobar-li una bona família!


En el programa d'avui 26.10. en el qual han sortit dos grandíssims actors, Javier Cámara i Ricardo Darín, la Nona va ser presentat a la secció "Amores perrunos" per un altre famós actor, Dani Rovira.

 

La seva història és molt especial:

Nona va arribar abandonada a la protectora de Sabadell al juliol, amb els pits plenes de llet, arrencada dels seus cadells. Un dia després es van trobar 4 cadells en una bossa de plàstic i ella els va acceptar com si fossin seus, encara que eren de mida molt més gran. Va fer de mare "adoptiva" i els quatre van créixer bé i han estat adoptats, però Nona segueix esperant la seva família, com moltes altres mamis que tenim al refugi.

Nona programa

 

Totes les fotos del programa a "Àlbum de fotoshttp://www.protectorasabadell.org/albums_fotos.php?album=135

 

Voleu tornar a veure el vídeo de la televisió?
http://www.antena3.com/programas/el-hormiguero/secciones/amores-perros/nona-perrita-que-adopto-cuatro-cachorros_2015102600353.html
   

Llegir més
 
LA PROTECTORA AL PROGRAMA EL HORMIGUERO 22-10-2015

Us volem donar una GRANDÍSSIMA NOTICIA:


Una de les nostres gossetes ha estat seleccionada per anar al programa de "El Hormiguero" d'Antena 3 per a la secció "Amores perrunos" !! Aquesta secció la presenta l'actor Dani Rovira aquesta temporada.


És la nostra gosseta Nona que té una història molt especial. El nostre president la portarà al plató perquè pugui trobar una nova llar després de l'abandó que va patir.


Us convidem a tots a compartir la seva història el DILLUNS 26.10. a les 21.45h al programa "El Hormiguero" d'Antena 3. Apunteu la data!!


'Tant de bo tingui molta sort i trobi una bona família que la cuidi i la mimi !! 

Nona

Llegir més
 
SORTEIG SOLIDARI DE APIEL STUDIO 16-10-2015

Al març l'estudi de tatuatge APIEL Estudi, Av. Onze de Setembre, 99, de Sabadell, va iniciar un sorteig solidari a favor dels animals de la protectora. Va consistir en recol·lectar la major quantitat de diners per a la Lliga Protectora d'Animals de Sabadell a través d'un sorteig d'un tatoo valorat en 200 €.


Ara ens han fet l'ingrés de la recaptació i ha estat tot una sorpresa:
810 € en benefici dels nostres animals, ¡¡¡quin èxit !!!


Moltíssimes gràcies a Apiel Studio, i també a tota la gent que ha participat en el sorteig i ha posat el seu granet de sorra. Una gran llepada de part dels nostres 250 gossos i capcinades dels nostres 150 gats, estaran encantats amb el premi.


¡MIL GRÀCIES per la vostra solidaritat! Sempre necessitem fons per a ells, sigui per a millor alimentació, medicacions o altres millores per al seu benestar. ¡Sou un gran exemple!

Llegir més
 
SABADELL - CIUTAT LLIURE DE MALTRACTAMENT ANIMAL 24-09-2015

Una bona notícia per a tots els que defensem els animals: Dijous el Ple de l'Ajuntament de Sabadell va declarar Sabadell com a ciutat lliure del maltractament animal. Us passem les notícies que van sortir al respecte al Diari de Sabadell:

http://www.diaridesabadell.com/2015/09/24/lajuntament-declara-sabadell-lliure-de-maltractament-animal/

i en NacióSabadell.cat:

http://www.naciodigital.cat/sabadell/noticia/3019

Esperem que les mesures que prengui l'Ajuntament en el futur siguin efectives i aconsegueixin baixar l'abandonament i eradicar el maltractament animal a la nostra ciutat a la llarga. Queda molt per fer, però tot és començar! Anem en el mateix camí. Gràcies a tots els que van recolzar la iniciativa. Junts podem fer molt!

Llegir més
 
RETO NUEZ COMPLETAT 14-09-2015

Gràcies a tots els participants que han votat el nostre projecte social al "Reto Nuez" hem aconseguit completar el mes passat: 113 vots (per calcular el preu d'una assegurança o contractar-) i 1000 € de recaptació !!

Els diners recaptats s'han destinat als següents actuacions:

- Operació oftalmològica d'un cadell boxer per transposició de la còrnia conjuntival
- Atenció d'urgència en una clínica veterinària externa un diumenge que no hi ha servei veterinari a la protectora a un pastor alemany que va ser mossegat per altres gossos (radiografia, sutures, anestèsia, etc.)
- Medicaments per tractar la Leishmania en gossos i el refredat en gats.

MIL GRÀCIES a tots els que ens heu donat suport a aconseguir el "Reto Nuez" i que heu aportat el vostre granet de sorra a millorar una mica les condicions de vida dels nostres animals.

Llegir més
 
JA NO ES RECULLEN CARTUTXOS NI TONERS PER RECICLAR 18-08-2015

La protectora de Sabadell deixarà de recollir cartutxos i tòners usats. La gran majoria del material que últimament es recull a les nostres instal·lacions no és vàlid per a la seva reutilització, ja que en gran part són models ja reciclats o compatibles. Per a l'empresa recollidora que ens abonava una part per a això aquest material és un residu que ha d'eliminar, portant-ho a una planta indicada per a això. Això suposa per a ells un cost que repercutirien a nosaltres, i la protectora no ho pot assumir.


Per tant, a partir d'Agost 2015 la protectora ja no seguirà recollint ni cartutxos ni tòners per reciclar en benefici dels animals. Agraïm a tota la gent que ens ha ajudat a recaptar alguna cosa a través del reciclatge de cartutxos i tòners, però preguem prenguin nota i NO portin més material per reciclar, perquè ja no el podrem recollir. 

 

 

Llegir més
 
CAP DE SETMANA SENSE VETERINARI 15-08-2015

Recordem que aquest dissabte 15 d'Agost és festa i el refugi té l'horari d'un dia festiu. Està obert de 11-14h tant dissabte com diumenge 16, però sense servei veterinari. Tots els adoptants que tinguin pendents de formalitzar els papers hauran de venir fer-ho entre setmana de 15-18h o el següent dissabte 22 d'Agost de 15-18h.

Llegir més
 
LA PROTECTORA ALS MITJANS DE COMUNICACIO 13-08-2015

Avui acaba de sortir un article a Nació Sabadell.cat, diari on-line, amb diversos enllaços a temes relacionats amb la protectora, com els abandonaments a l'estiu i la campanya d'acolliment d'estiu.

 

http://www.naciodigital.cat/sabadell/noticia/2258 

 

El mateix dia també es va fer una entrevista amb Ràdio Sabadell sobre la situació de la protectora a l'estiu i la promoció d'adopció de gatets.

 

http://www.radiosabadell.fm/Noticies/La-Protectora-es-troba-desbordada-despres-de-rebre-mes-de-200-gats-i-gossos-entre-juny-i-juliol

 

 

 

Llegir més
 
AGOST - MES DEL GATET 04-08-2015

campaña gatets

La Protectora d'Animals de Sabadell ha decidit llançar una campanya especial durant aquest mes d'agost per aconseguir adoptants pels més de 50 gatets que actualment té a les seves instal·lacions i que necessiten urgentment una família ara que són joves.

Durant tot el mes d'agost serà més econòmic adoptar un gatet, amb els mateixos serveis veterinaris com habitualment (esterilització, vacunes, desparasitació, tests d'immunodeficiència / leucèmia, microxip i cartilla sanitària). I si adopteu dos gatets, el cost és encara menor!
Si no podeu tenir gats, us preguem ens ajudeu fer difusió.
Si en canvi sempre heu pensat tenir un gat algun dia, veniu a veure'ls directament al refugi. Hi ha gatets de tot tipus i colors, i són preciosos ara!


Tel. 93 7267227, horari: dilluns a dissabte de 15-18h, diumenges i festius de 11-14h. protectora@protectorasabadell.org

Aquí us deixem una selecció dels gatets que estan disponibles, us esperen!

 

Gatets 31-7-15

Gatets 31-7-15 b

Llegir més

<  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >

2009 Lliga Protectora d'Animals de Sabadell |
http://www.cactussenygrafic.com/