http://www.protectorasabadell.org/otras_maneras.php
<iframe allowtransparency=
http://www.protectorasabadell.org/condiciones.php
http://es.protectorasabadell.org/contacto.php
http://www.protectorasabadell.org/hacerte_socio.php
https://www.instagram.com/protectorasabadell/
http://www.protectorasabadell.org/contacto.php
https://www.facebook.com/Comportamentsabadell
http://www.protectorasabadell.org/actividades.php
<iframe allowtransparency=
http://www.socresponsable.org/
http://www.protectorasabadell.org/contacto.php
 
SORTEIG SOLIDARI DE APIEL STUDIO 16-10-2015

Al març l'estudi de tatuatge APIEL Estudi, Av. Onze de Setembre, 99, de Sabadell, va iniciar un sorteig solidari a favor dels animals de la protectora. Va consistir en recol·lectar la major quantitat de diners per a la Lliga Protectora d'Animals de Sabadell a través d'un sorteig d'un tatoo valorat en 200 €.


Ara ens han fet l'ingrés de la recaptació i ha estat tot una sorpresa:
810 € en benefici dels nostres animals, ¡¡¡quin èxit !!!


Moltíssimes gràcies a Apiel Studio, i també a tota la gent que ha participat en el sorteig i ha posat el seu granet de sorra. Una gran llepada de part dels nostres 250 gossos i capcinades dels nostres 150 gats, estaran encantats amb el premi.


¡MIL GRÀCIES per la vostra solidaritat! Sempre necessitem fons per a ells, sigui per a millor alimentació, medicacions o altres millores per al seu benestar. ¡Sou un gran exemple!

Llegir més
 
SABADELL - CIUTAT LLIURE DE MALTRACTAMENT ANIMAL 24-09-2015

Una bona notícia per a tots els que defensem els animals: Dijous el Ple de l'Ajuntament de Sabadell va declarar Sabadell com a ciutat lliure del maltractament animal. Us passem les notícies que van sortir al respecte al Diari de Sabadell:

http://www.diaridesabadell.com/2015/09/24/lajuntament-declara-sabadell-lliure-de-maltractament-animal/

i en NacióSabadell.cat:

http://www.naciodigital.cat/sabadell/noticia/3019

Esperem que les mesures que prengui l'Ajuntament en el futur siguin efectives i aconsegueixin baixar l'abandonament i eradicar el maltractament animal a la nostra ciutat a la llarga. Queda molt per fer, però tot és començar! Anem en el mateix camí. Gràcies a tots els que van recolzar la iniciativa. Junts podem fer molt!

Llegir més
 
RETO NUEZ COMPLETAT 14-09-2015

Gràcies a tots els participants que han votat el nostre projecte social al "Reto Nuez" hem aconseguit completar el mes passat: 113 vots (per calcular el preu d'una assegurança o contractar-) i 1000 € de recaptació !!

Els diners recaptats s'han destinat als següents actuacions:

- Operació oftalmològica d'un cadell boxer per transposició de la còrnia conjuntival
- Atenció d'urgència en una clínica veterinària externa un diumenge que no hi ha servei veterinari a la protectora a un pastor alemany que va ser mossegat per altres gossos (radiografia, sutures, anestèsia, etc.)
- Medicaments per tractar la Leishmania en gossos i el refredat en gats.

MIL GRÀCIES a tots els que ens heu donat suport a aconseguir el "Reto Nuez" i que heu aportat el vostre granet de sorra a millorar una mica les condicions de vida dels nostres animals.

Llegir més
 
JA NO ES RECULLEN CARTUTXOS NI TONERS PER RECICLAR 18-08-2015

La protectora de Sabadell deixarà de recollir cartutxos i tòners usats. La gran majoria del material que últimament es recull a les nostres instal·lacions no és vàlid per a la seva reutilització, ja que en gran part són models ja reciclats o compatibles. Per a l'empresa recollidora que ens abonava una part per a això aquest material és un residu que ha d'eliminar, portant-ho a una planta indicada per a això. Això suposa per a ells un cost que repercutirien a nosaltres, i la protectora no ho pot assumir.


Per tant, a partir d'Agost 2015 la protectora ja no seguirà recollint ni cartutxos ni tòners per reciclar en benefici dels animals. Agraïm a tota la gent que ens ha ajudat a recaptar alguna cosa a través del reciclatge de cartutxos i tòners, però preguem prenguin nota i NO portin més material per reciclar, perquè ja no el podrem recollir. 

 

 

Llegir més
 
CAP DE SETMANA SENSE VETERINARI 15-08-2015

Recordem que aquest dissabte 15 d'Agost és festa i el refugi té l'horari d'un dia festiu. Està obert de 11-14h tant dissabte com diumenge 16, però sense servei veterinari. Tots els adoptants que tinguin pendents de formalitzar els papers hauran de venir fer-ho entre setmana de 15-18h o el següent dissabte 22 d'Agost de 15-18h.

Llegir més
 
LA PROTECTORA ALS MITJANS DE COMUNICACIO 13-08-2015

Avui acaba de sortir un article a Nació Sabadell.cat, diari on-line, amb diversos enllaços a temes relacionats amb la protectora, com els abandonaments a l'estiu i la campanya d'acolliment d'estiu.

 

http://www.naciodigital.cat/sabadell/noticia/2258 

 

El mateix dia també es va fer una entrevista amb Ràdio Sabadell sobre la situació de la protectora a l'estiu i la promoció d'adopció de gatets.

 

http://www.radiosabadell.fm/Noticies/La-Protectora-es-troba-desbordada-despres-de-rebre-mes-de-200-gats-i-gossos-entre-juny-i-juliol

 

 

 

Llegir més
 
AGOST - MES DEL GATET 04-08-2015

campaña gatets

La Protectora d'Animals de Sabadell ha decidit llançar una campanya especial durant aquest mes d'agost per aconseguir adoptants pels més de 50 gatets que actualment té a les seves instal·lacions i que necessiten urgentment una família ara que són joves.

Durant tot el mes d'agost serà més econòmic adoptar un gatet, amb els mateixos serveis veterinaris com habitualment (esterilització, vacunes, desparasitació, tests d'immunodeficiència / leucèmia, microxip i cartilla sanitària). I si adopteu dos gatets, el cost és encara menor!
Si no podeu tenir gats, us preguem ens ajudeu fer difusió.
Si en canvi sempre heu pensat tenir un gat algun dia, veniu a veure'ls directament al refugi. Hi ha gatets de tot tipus i colors, i són preciosos ara!


Tel. 93 7267227, horari: dilluns a dissabte de 15-18h, diumenges i festius de 11-14h. protectora@protectorasabadell.org

Aquí us deixem una selecció dels gatets que estan disponibles, us esperen!

 

Gatets 31-7-15

Gatets 31-7-15 b

Llegir més
 
VISITA DEL REGIDOR NOU A LA LLIGA 31-07-2015

El dia 31 de juliol 2015 el nou regidor de Salut de l'Ajuntament de Sabadell, Gabriel Fernández, juntament amb la regidora Marisol Martínez, van visitar la Lliga Protectora d'Animals de Sabadell per conèixer les instal·lacions i interessar-se per les seves necessitats. Es van mostrar molt oberts per col·laborar contra el maltractament i abandonament de gossos i gats a la ciutat de Sabadell en els propers anys, una preocupació per la qual la Lliga va lluitant des de fa molts anys. Esperem que la col·laboració amb el nou gobern sigui fructífera i en benefici dels animals.

 

Adjunt nota de premsa publicada per l'Ajuntament sobre la visita.

 

http://www.sabadell.cat/ca/noticies-municipals/42400-el-tinent-d-alcalde-gabriel-fernandez-visita-la-lliga-protectora-d-animals-de-sabadell-acompanyat-per-la-regidora-de-guanyem-sabadell-marisol-martinez

Llegir més
 
CAMPANYA D'ACOLLIDA - EM DÓNES UNES VACANCES? 09-07-2015

T'has plantejat mai, si no marxes de vacances, acollir un animal d'una protectora durant l'estiu?

 

Et donem tres bones raons per oferir-te com a casa d'acollida en una època amb unes condicions de vida molt dures per als animals del nostre refugi:

  • Si no te'n vas de vacances, pots dedicar part del temps extra a una acollida solidària i donar a un animal del refugi unes "vacances" o un "temps fora" del seu dur i monòton dia a dia i millorar-ne el benestar durant la pitjor època de calor.
  • A l'estiu, no només augmenten les temperatures a nivells impensables, sinó que també ho fan els abandonaments i els refugis estan saturats. Acollint un animal a casa, ajudaràs els que es queden al refugi fent que hi estiguin més còmodes i disposin de més espai; en definitiva, que tinguin més qualitat de vida i menys risc de baralles.
  • És una bona oportunitat de conviure amb un animal durant un temps i valorar si a la llarga pot ser una bona opció per a tu.

Requisits:

  • Acollida mínima de 15 dies.
  • Acollida prioritària d'animals amb més problemes de respiració (un físic xato, tipus buldog), animals grans, amb buf al cor o altres malalties.

 

T'hi animes? Hi estàs interessat? Contacte i més informació en els nostres cartells.


Gràcies per la teva solidaritat i col·laboració!


Logo de pdf  Cartel acollides 

 

Acollides estiu

 

Llegir més
 
PATI GATS PINTAT 07-07-2015

Avui les alumnes de l'Escola Illa han acabat les seves pràctiques a la protectora d'animals de Sabadell, una nova col·laboració aquest curs, com ja en anteriors anys. Aquest any el projecte era pintar un dels patis de gats amb motius de la natura com plantes, papallones, ocells i tot el que pugui enriquir l'ambient dels gats perquè la seva vida sigui menys monòtona.

El pati ha quedat preciós i durant les dies de pintar-els gats s'ho han passat molt bé amb la companyia de les noies i amb la seva música, el més relaxats possibles i tots tombats per terra. GRÀCIES a l'Escola ILLA!

Pati gats1

 

Pati gats3

 

Pati gats2

Llegir més

<  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >

2009 Lliga Protectora d'Animals de Sabadell |
http://www.cactussenygrafic.com/