http://www.protectorasabadell.org/otras_maneras.php
http://www.protectorasabadell.org/condiciones.php
http://es.protectorasabadell.org/contacto.php
http://www.protectorasabadell.org/hacerte_socio.php
https://www.instagram.com/protectorasabadell/
http://www.protectorasabadell.org/contacto.php
https://www.facebook.com/Comportamentsabadell
http://www.protectorasabadell.org/noticias.php
https://www.teaming.net/lligaprotectorad-animalsdesabadell
http://www.protectorasabadell.org/noticias.php
 
NOVA CAMPANYA 2015 - BUSCO LA MEVA MITJA TARONJA 30-05-2015

1ª Campanya 2015 "Busco la meva mitja taronja"

 

Acabem de posar en marxa la nostra nova campanya per a un col·lectiu desfavorit que busca el seu adoptant ideal. Aquí us els presentem:

 

Hola, humans i humanes!

Som un grup d'amics canins que ens volem presentar, perquè estem buscant la nostra mitja taronja, aquella persona o família a la qual farem tan feliç com ella a nosaltres. Ho sabem!

 

Com que a la majoria ens han catalogat com a GPP, els nostres futurs humans han de saber que hem de tenir llicència i assegurança de responsabilitat civil i que quan sortim a passejar portarem corretja i morrió. Això sí, tots som molt afectuosos amb les persones, tot i que tenim el nostre caràcter, igual que vosaltres els humans.

 

Ens diem Roc, Carbassa, Keops, Presi, Tibu, Siva, Freya, Luna, Marca, Bullkiman, Boliche, Nuska, Rita, Bianca, Patxi, Prada, Golfo i Homer. A la protectora hem fet molts amics, però ara cadascú necessita una llar on quedar-se per estimar i jugar molt amb la seva nova família.

 

Ens vols conèixer millor?

Posa't en contacte amb la Lliga Protectora d'Animals de Sabadell: protectora@protectorasabadell.org , 93 726 72 27, o vine a la ctra. de Sabadell a Caldes, km 24,2, i ells contactaran amb nosaltres per concertar una cita. Dóna'ns una oportunitat!


Mitges taronges, us esperem!

 

Logo de pdf  Campanya MITJA TARONJA     Descarrega-i ajuda'ns a difondre-!

 

Media Naranja

 

Llegir més
 
GOSSOS JOVES EN ADOPCIÓ 21-05-2015

Tenim molts gossos joves, al voltant d'un any d'edat, que necessiten urgentment una família. 


Necessiten que algú els ensenyi què significa tenir una llar, aprendre coses noves, com anar a passejar, rebre i donar carícies, jugar i córrer, però també fer cas i ser un membre més d'una família. Fins ara han crescut darrere de reixes i jugant només entre ells, però no saben encara com s'han de comportar, i és molt important que ara, quan encara són joves i tenen tot el futur al davant, algú els ho ensenyi i s'ocupi d'ells.
Vols que algun d'ells formi part de la teva família i donar-li l'estabilitat que necessita? 
Si estàs interessat en adoptar-los contacta amb nosaltres:
Tel. 93 7267227 A/e. protectora@protectorasabadell.org
Estem a la Ctra. de Sabadell a Caldes Km 24,2Horari: de dl a ds de 3 a 6 i dg i festius d'11 a 2

I si no pots adoptar-los, ajuda'ns a difondre el missatge entre els teus contactes!
Gràcies per endavant! 

gossos joves 5-15

Llegir més
 
TENIM MOLTS GOSSOS JOVES 01-04-2015

Tenim molts gossos joves de menys d'un any que necessiten urgentment una família. Necessiten que algú els ensenyi què significa tenir una llar, aprendre coses noves, com anar a passejar, rebre i donar carícies, jugar i córrer, però també fer cas i ser un membre més d'una família. Fins ara han crescut darrere de reixes i jugant només entre ells, però no saben encara com s'han de comportar, i és molt important que ara, quan encara són joves i tenen tot el futur al davant, algú s'ho ensenyi i s'ocupi d'ells.

Vols convertir-te tu en l'amo d'algun d'ells i donar-li l'estabilitat que necessita? Ajuda'ns fer difusió. Són preciosos i només busquen afecte.

Interessats contactar amb la Protectora per tel. 93 7267227 o protectora@protectorasabadell.org, o vine al refugi a veurel's:
Horari: 15-18h dies laborables incl. dissabte
11-14h dies festius (divendres sant, diumenge, dilluns de pasqua)

cadells 150401

Llegir més
 
BENEFICIS LOTERIA 2014 29/03/2015

Com recordareu, en la loteria de Nadal del 2014 el número de la Lliga Protectora d'Animals de Sabadell va tenir sort i ens va tocar un premi. Molta gent que havia comprat els nostres números no va anar a recollir el seu premi, sinó el va cedir a favor dels animals de la protectora. Ara a finals de març s'ha liquidat la loteria i podem confirmar que hem pogut recollir un total de 7.500 € en benefici de la protectora.

La junta de la Lliga Protectora d'Animals de Sabadell està aclaparada per aquesta gran solidaritat i vol donar les gràcies a tots els donants que han renunciat al seu premi per destinar-lo al refugi dels animals. És una pilota d'oxigen que contribuirà a cobrir les despeses extraordinàries que hi ha hagut per reparar el refugi després de la ventada del 9 de desembre (instal·lació de noves tanques i portes en els patis, retirada amb camions grua dels arbres caiguts). També es destinarà una part del benefici per anar replantejant en els propers anys nous arbres per donar ombra als animals a l'estiu.

MOLTÍSSIMES GRÀCIES A TOTS ELS DONANTS QUE HAN RENUNCIAT AL SEU PREMI EN FAVOR DELS ANIMALS. GRÀCIES, GRÀCIES I 1000 GRÀCIES PER LA VOSTRA SOLIDARITAT!

Llegir més
 
ALTRES PATIS REPARATS 09-03-2015

Avui podem ensenyar fotos dels següents dos patis que s'han arreglat després de la ventada del 9 de desembre. S'han instal·lat noves portes i tanques, amb la qual cosa els 3 patis més danyats ja estan funcionant de nou. Ara falta col·locar nous teulades i substituir tendals.
Gràcies a totes les donacions i a la vostra ajuda. 

Pati2 repardo2 Pati2 reparado3

Pati2 reparado Pati2 reparado5

Llegir més
 
SORTEIG SOLIDARI PER APIEL TATTOO ESTUDI 05-03-2015

Us fem arribar la informació d'una recol·lecta que porta a terme APIEL ESTUDI per als animals de la nostra Protectora.
Esperem que us animeu a col·laborar ia compartir amb els vostres contactes!
Gràcies per endavant a tots.
I especialment a APIEL ESTUDI per la iniciativa. Esperem que vagi molt bé!
www.apielestudio.com

 

Bon dia Família,

avui comencem amb la nostra croada solidària, que consisteix en recol·lectar la major quantitat de granit de sorra per a la LLIGA PROTECTORA D'ANIMALS DE SABADELL, així que se'ns ha ocorregut fer un sorteig per un Tattoo valorat en 200 euros i 500 números a la vostra disposició per un valor de 2 euros cadascun ja que tindreu accés tots els que vulguin participar. La totalitat de la recaptació serà destinada als animalets de la protectora de sabadell i perquè no hi hagi confusions es sortejarà amb els tres últims dígits del sorteig de l'ONCE del dia dilluns 27 juliol 2015 (en cas de què nombre sigui superior de 500, es tornarà a sortejar amb el sorteig del dia següent fins que surti un guanyador) així que ja sabeu passar-vos per la botiga que ja tenim els números, els animalets us ho agrairan.

Llegir més
 
ACTIVITATS DE VOLUNTARIS 2014 25-02-2015

Aquí un petit resum de tot el que van fer els voluntaris de la Protectora d'Animals de Sabadell l'any 2014.


https://www.youtube.com/watch?v=UfDdhmHR9fs&feature=youtu.be

 

GRACIES A TOTS!

Llegir més
 
REPORTATGE A BTV TELEVISION 11-02-2015

El dimarts 10.2.15 van venir a rodar de BTV televisió sobre la nostra campanya de "Acollides pel fred" i sobre altres formes de col·laboració amb la protectora. Aquí està el vídeo que el 11.2.2015 a la tarda s'ha emès entre les 18h i 19h al programa "Connexió Barcelona".

 

http://www.btv.cat/alacarta/connexio-barcelona/37159/

 

Llegir més
 
PRIMER PATI REPARAT 03-02-2015

Ahir 2-2-15 hem pogut estrenar el primer dels patis reparats després de la ventada del 9-12-14. Tots els arbres i branques caiguts s'han retirat i s'ha posat nou tancat. Els gossos ja han tornat a les seves instal·lacions. Queden 2 patis més per reparar, en la qual cosa estem ara, i després substituïm els sostres que s'han anat volant.

Donem les gràcies a tota la gent que ens ha ajudat personalment amb esforç físic a netejar el recinte, i als que han fet donacions econòmiques per poder costejar les noves tanques.


GRÀCIES A TOTS!  Aquí les fotos de com ha quedat el primer pati reparat. 

patio reparado patio reparado 2

Llegir més
 
NOVA CAMPANYA ESTERILITZACIÓ 02-02-2015

Ens ha arribat l'avís d'una nova campanya d'esterilització i identificació que realitzarà FAADA a partir del 3 de Març 2015 fins el 30 de maig 2015. Us deixem la informació per si voleu esterilitzar o identificar els vostres animals a menor cost, heu de contactar als números indicats i inscriure-us al formulari.

 

Logo de pdf  Campanya 2015     http://socresponsable.org/


FAADA, Barcelona,  29 de gener de 2015

  Engeguem la quarta campanya Sóc Responsable d'identificació i esterilització d'animals de companyia!


T'informem que el proper 3 de març posem en marxa la 4ª campanya d'identificació i esterilització d'animals de companyia Sóc Responsable.

S'hi poden inscriure totes les persones que tingueu gos, gat i/o fura a qualsevol població de Catalunya.

El gos, gat i/o fura ha d'estar identificat amb microxip -segons preveu la Llei de Protecció dels Animals-, i en cas que no ho estigui, serà requisit indispensable posar-li el microxip abans esterilitzar-lo.

Com puc inscriure el meu animal ?

 1. Omple el formulari d'inscripció a partir del dia 3 de març (el forumlari no estarà actiu abans)
 2. Anota el número d'inscripció que rebràs un cop hagis omplert el formulari.
 3. Demana un pressupost total a diferents veterinaris i tria el que t'interessi. Demana-li hora amb el teu número d'inscripció de cada animal.
 4. Per a més informació, truca al 902 222 341 -934639670 Ext. 1 - 679 628 743 o escriu al correu socresponsable@faada.org

Terminis per inscriure el teu animal


Pots inscriure el teu animal del 3 de març al 30 de maig de 2014 (ambdós inclosos). Les actuacions veterinàries s'aniran calendaritzant i es podran realitzar fora de les dates de campanya, si la llista d'espera així ho requereix i al veterinari li sembla convenient.


Preus màxims en els serveis veterinaris (per animals sans)

 • IDENTIFICACIÓ  35€
 • ESTERILITZACIÓ FEMELLA GATA:  90€
 • ESTERILITZACIÓ MASCLE GAT: 60€
 • ESTERILITZACIÓ FEMELLA GOSSA (de menys de 20KG): 170€
 • ESTERILITZACIÓ FEMELLA GOSSA (de 20 a 30KG): 190€
 • ESTERILITZACIÓ FEMELLA GOSSA (a partir de 30KG): 220€
 • ESTERILITZACIÓ MASCLE GOS: 120€
 • ESTERILITZACIÓ FEMELLA FURA: 80€
 • ESTERILITZACIÓ MASCLE FURA: 60€
 • PANELL SANGUINI: 50€ ( opcional, segons criteri del veterinari)


La novetat: regal d'una placa identificativa

Aquest any hem introduït una novetat, podeu demanar al veterinari que us faci la intervenció que us doni la placa veterinària gratuïta que FAADA els ha fet arribar.

No oblidis que identificar és obligatori per llei i que pot ajudar a trobar el teu animal en cas de que es perdés i que esterilitzar t'aportarà molts beneficis a tu i al teu animal

 
 • A tu: perquè t'estalviaràs molèsties i diners en el futur
 • Al teu animal: perquè gaudirà d'una millor salut física i psicològica 


Ajudan's a combatre l'abandonanemt i aprofita aquesta oportunitat per identificar iesterilitzar el teu animal a preus promocionals.
 

 

Llegir més

<  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >

2009 Lliga Protectora d'Animals de Sabadell |
http://www.cactussenygrafic.com/