http://www.protectorasabadell.org/otras_maneras.php
http://www.protectorasabadell.org/condiciones.php
http://es.protectorasabadell.org/contacto.php
http://www.protectorasabadell.org/hacerte_socio.php
https://www.instagram.com/protectorasabadell/
http://www.protectorasabadell.org/contacto.php
https://www.facebook.com/Comportamentsabadell
http://www.protectorasabadell.org/noticias.php
https://www.teaming.net/lligaprotectorad-animalsdesabadell
http://www.protectorasabadell.org/noticias.php
 
CAMPANYA ESTERILITZACIÓ I IDENTIFICACIÓ 03-02-2020

La campanya de FAADA d'esterilitzar i identificar en condicions més favorables segueix en marxa aquest any:
 
Des del 3 de febrer a les webs www.socresponsable.org i www.soyresponsable.org és possible trobar tots els nous centres adherits a la iniciativa i que oferiran preus promocionals per esterilitzar gossos, gats, conills i fures.
 
Ja que no tots els veterinaris participaran en la campanya al llarg dels 12 mesos de l'any, des FAADA aconsellen que inscriguis al teu animal amb la major brevetat possible.
 
Com sempre, per conèixer els preus exactes de les diferents intervencions hauràs de contactar amb els centres veterinaris adherits a la iniciativa.
 
Per gaudir de les promocions, el teu animal ha d'estar identificat o haurà de ser identificat durant la campanya.
 
Recordem que els principals objectius de la iniciativa són:

 • Informar la ciutadania de l'obligació legal de tenir identificats els seus animals (amb el microxip i la xapa corresponents) i registrats en el cens municipal.
 • Conscienciar i fomentar l'esterilització d'animals de companyia. Controlar la natalitat per prevenir problemes de salut i comportament i evitar la superpoblació que provoca l'abandó.
 • Ajudar a optimitzar els recursos de l'administració pública i entitats protectores privades, evitant recollides i acollides d'animals perduts i abandonats.

Per a més informació és possible escriure a través del formulari www.socresponsable.org/contacta.

Llegir més
 
ENTREVISTA A RADIO SABADELL 29-01-2020

Radio Sbd 1-20

 

Hem estat convidats a una entrevista a Ràdio Sabadell per parlar de la situació de la protectora. Ens ha acompanyat un adoptant i la nostra veterinària.

 

https://radiosabadell.fm/audio/el-60-dels-gossos-residents-la-protectora-son-potencialment-perillosos-i-residents-de-llarga

Llegir més
 
BON NADAL 20-12-2019

Postal Nadal 2020

 

Un altre any que s'acaba, motiu pel que la Lliga Protectora d'Animals de Sabadell vol donar les gràcies de tot cor per tota la col·laboració i ajuda rebuda en 2019 !!

 

Desitjem a tots els nostres socis, minisocis, padrins, voluntaris, treballadors, adoptants, col·laboradors i simpatitzants unes Bones Festes de Nadal i una bona entrada al nou any.

 

Esperem poder comptar amb la vostra col·laboració també al 2020, ja que tots sou imprescindibles per poder ajudar als gossos i gats abandonats que ens arriben cada dia. Que sigui un bon any per a tots!

 

Llegir més
 
NOU REPTE - UNA CASETA PER ALS NOSTRES GATS POSITIUS 29-10-2019

Torna el #GivingTuesday, un moviment mundial que promou accions solidàries. Un dia dedicat únicament i exclusivament a donar un cop de mà a qui pugui necessitar-ho.

Aquest any cau en el 3 de desembre, dia en què s'anima a totes les persones a col·laborar amb projectes solidaris per fer d'aquest món, un món millor.

A la Lliga Protectora d'Animals de Sabadell ens unim a aquesta iniciativa coneguda com "el dia de donar" amb el nostre propi objectiu mitjançant una acció de micromecenatge per finançar conjuntament alguna cosa concreta.

Aquest any tenim l'objectiu d'aconseguir 2.800 € per crear un espai per als nostres gats positius en immunodeficiència: Una caseta de fusta només per a ells.

Aquí està la nostra proposta:

http://givingtuesday.es/.../una-caseta-para-los-gatos-positi.../

Ens ajudeu perquè Odin, Barney i els 3 gatets negres, positius tots ells, tinguin un lloc adequat per viure sense perill per a la salut?

Us animem a participar fins el 3 de desembre i a col·laborar amb nosaltres per ajudar a poder aconseguir aquesta caseta tan necessària per als nostres gats positius. Ja està obert el repte perquè el Giving Tuesday puguem tancar-lo amb èxit!

 

Caseta gatos

Llegir més
 
TENIM LA GROSSA! 02-10-2019

Ja ha arribat la Grossa de Cap d'any a la Protectora. Ens estrenem amb 2 números, el 11767 i el 45562.

 

Cada participació val 2,50€, es juga 1€ a cada número i 0,50€ de donatiu pels animals del refugi.

 

Les podeu comprar al mateix refugi o al nostre stand que trobareu a totes les activitats on participem fins a mitjans de desembre. Com és el primer any, hem fet poques participacions, no us quedeu sense. Que la sort ens acompanyi a tots!!!!


Llegir més
 
LOTERIA DE NADAL 2019 28-09-2019

Loteria 2019

 

 

Ja tenim el número de la loteria d'aquest any:  39.227 
La participació val 2,50 € i inclou 0,40 € en benefici dels animals. Si voleu participar i ajudar amb una part als animals del refugi, podeu comprar els números al nostre refugi en horari de públic, i també en els següents establiments. Anirem ampliant els establiments i llocs on es poden adquirir en els propers dies i us informarem.


SABADELL:

CLINICA VET. DEL CENTRO     Colon, 53
SABAVET CA N'ORIAC              Gironès, 48
COMED                                       Doctor Puig, 44
BAR COLON                               c / D'En Font  2 (frente Mercado Central)
CLINICA VET-VALLES                Avda. Matadepera, 237
LA PETJADA                               Plaza del Angel 6
EL PORTAL DE LAS MASCOTAS Avda. de Matadepera 168
CLINICA VETLAND                     Jacint Verdaguer 131

BREMEN VETERINARIA            Avda. Josep Tarradellas, 20

LA BOTIGUETA                           c/Ovidi, 37

VET ZOO CLIN. VETERINARIA Serra d'En Camaró, 6

ZOOLANDIA                                Rambla 177

TINTORERIA ELS CAMPOS       Sol, 179E

SBD MASCOTES                         Borrell, 19

CLIN. VET. VET'S                        Avgda. Barberà, 114

CLIN. VET. PARC CATALUNYA   Prat de la Riba, 7

JOIERIA ANDROS                       Passeig Gaudi, 29

TERRANOVA 34                          Ctra. de Terrassa, 330

JAVOSDOG                                 Ctra. de Barcelona, 81

PELUQUERIA CASTELLÓ          Sentmenat, 59

 

BARBERÁ DEL VALLES:

CLINICA VET. VET'S                  Verge de l'Assumpció 10-12

 

CASTELLAR DEL VALLES:

NOVAVET                                    Barcelona 26,-28

CLIN.VET. ESTHER                     Pg. Plaça Major 1, local 5

 

 

Llegir més
 
HELPFREELY - NOVA FORMA DE COL.LABORAR 18-08-2019

Ara pots ajudar economicament a través de Helpfreely.org, una plataforma a través de la qual els usuaris de tot el món poden recaptar fons per a ONGs mitjançant les seves compres i reserves en línia, sense haver de pagar res més.

 

Helpfreely.org es el primer projecte solidari de la Help Freely Foundation, una organització sense ànim de lucre que té per objectiu principal ajudar a milers d'organitzacions no lucratives de tot el món.

 

Com fer-ho?

Pas 1 -  Registra't: Pots registrar-te de forma gratuïta a Helpfreely.org a través del teu correu electrònic o a través de les teves xarxes socials i podràs escollir les causes a les que pots donar suport de forma gratuïta.

 

Pas 2 - Afegeix la HelpfreelyApp TM al teu ordinador

Per recaptar fons a través de les compres en línia, necessites afegir la HelpfreelyApp TM al navegador (Chrome i Firefox ) del teu ordinador. Descarrega-aquí i apareixerà automàticament quan visiteu una botiga associada.

 

Pas 3 - Selecciona l' ONG amb la que vols col·laborar. Pots sel·leccionar un total de 3 ONGs.

Pots donar suport fins a 3 ONGs i atribuint a cadascuna d'elles el percentatge de la recaptació que vulguis. Pots canviar-les sempre que vulguis.

 

Pas 4 - Compra com sempre

A la web de Helpfreely.org podràs veure el catàleg de botigues associades. Pots comprar des de la web de Helpfreely.org, seleccionant la botiga que vulguis i clicant el botó Shop & Help® o visitant directament la pàgina web de la botiga associada, en aquest cas, al iniciar el procés de compra s'activarà automàticament l'aplicació HelpfreelyApp TM  i podràs contínua la teva compra com sempre.

Tant si esculls una opció com l'altre, Helpfreely.org destinarà un percentatge del que paguis sense augmentar el cost de la teva compra a la ONG que triïs.

 

Pas 5 - Mira el teu progrés

Entra al teu Panell de Control i mira quants fons has recaptat de manera gratuïta a través de les compres en línia. Convida als teus amics a través de l'enllaç personal que genera la pròpia web a la teva àrea privada i la teva ONG principal rebrà un + 3% sobre tots els fons que recaptin els que es registrin a través d'aquest enllaç.

 

Com pot ser que sigui sense afegir cap euro a la teva compra?

Les Botigues associades contribueixen aportant un percentatge del seu pressupost de màrqueting cada vegada que fas una compra a través d'Helpfreely.org. Del percentatge o de la quantitat de recaptació que apareixen al nostre web, la Help Freely Foundation distribueix fins a un 95% a les associacions que hagis triat i utilitzarà el restant per al desenvolupament de la Fundació i els seus projectes socials.

 

Comptem amb tu!!!!!

 

En aquest enllaç pots veure la nostra publicació:

https://www.helpfreely.org/es/nonprofits/es/lliga-protectora-danimals-de-sabadell-7895/

 

 

Llegir més
 
BUSQUEM PATROCINADORS 03-04-2019

El diumenge 5 de maig del 2019, la Lliga Protectora d'Animals de Sabadell celebrarà la 16a Festa de l'Animal de Companyia a la a la plaça de l'Argub (al parc de Catalunya) de Sabadell de 10:45h a 13:45h.

 

Per poder portar-la a terme, la Protectora busca empreses i establiments que vulguin patrocinar-la, amb l'objectiu de què sigui una festa a cost zero per la Protectora i que els diners recaptats siguin destinats als animals que viuen al refugi.

 

Podeu ajudar-nos com a patrocinadors amb una aportació econòmica o bé facilitant-nos regals pels guanyadors dels diferents concursos així com obsequis publicitaris per a voluntaris, participants i animals (motxilles, bolis, gorres, joguines, bosses, etc.), menjar o material per gossos i gats (llits, corretges, abeuradors,etc.) o bé algun val regal o de descompte o quelcom que creguin que ens podria ser útil.

 

 • Qui pot ser patrocinador? Qualsevol empresa/establiment o persona particular que vulgui ajudar als animals abandonats.
 • Com puc ser-ho? Fent una aportació econòmica mínima de 25€ o facilitant-nos regals pels guanyadors dels diferents concursos, obsequis per participants i animals, menjar o material per gossos i gats o bé algun val regal pels seus serveis.
 • Vols ser patrocinador? Contacta amb nosaltres per e-mail a info.voluntariat@protectorasabadell.org com a màxim fins el 20 d'abril i t'explicarem com fer-ho! 

  Adjuntem cartell amb la informació més important!!!  Logo de pdf  Cartell

  Per tal de que es facin una idea de la quantitat d'obsequis que ens interessaria -dins de les seves possibilitats- els hi fem arribar les xifres orientatives:

  PÚBLIC ASSISTENT: 500 persones aprox.

  VOLUNTARIS QUE PARTICIPEN EL DIA DE LA FESTA: unes 60-70 persones

  PARTICIPANTS

  -       al concurs caní: unes 80 persones 
  -       als tallers infantils: uns 60 infants 

  GUANYADORS: 

  -       del concurs caní: total 15 persones (hi ha 5 categories, amb 1r, 2n i 3r premi cadascuna), categories: El gos/sa més simpàtic ; El gos/sa més elegant; El gos/sa més obedient; La millor parella nen/a - gos/sa; Millor parella padrí/na-apadrinat/ada 
  -       del sorteig solidari: entre 2 i 5 premis

  ALTRES:

  -       Membres de les entitats de les exhibicions/demostracions/animació - unes 10 persones

    
  A canvi de la vostra participació us oferim: 

  -       Incloure el vostre logo en el cartell de la festa, del que farem un munt de difusió de l'activitat entre els nostres socis, voluntaris, padrins, col·laboradors, etc. 

  -       Difusió per la nostra web, Instagram i Facebook (amb més d'12.000 seguidors que tenim)

  -       Rebreu informació directa sobre l'activitat per e-mail així com el cartell de la festa per tal que en pugueu fer difusió en el vostre establiment. 

  -       Una vegada acabada la festa: carta d'agraïment, fotos de record, així com informació dels resultats de la festa.

  Sens dubte, es tracta d'una ocasió molt especial per oferir una bona imatge de la vostra marca, així com de col·laborar en el sosteniment de la Protectora.
   
  Moltes gràcies per endavant!

16a Festa patrocinadores

Llegir més
 
PRESENTACIO A PREMIS MIGRANODEARENA.ORG 27-02-2019

Necessitem el vot de tots !!

La Lliga Protectora d'Animals de Sabadell s'ha presentat als VIII Premis migranodearena.org corresponents a l'any 2018. La nostra candidatura ha estat acceptada en la categoria premi a la "ONG més activa": ONG, fundació, associació o cooperativa sense ànim de lucre que hagi liderat un repte solidari per finançar un projecte de l'organització i que hagi sabut promocionar el seu repte solidari, a través d'una bona estratègia de captació de fons i de comunicació.

Aquest premi té una dotació de 1.000 €. Les candidatures guanyaran per votació popular online. Competim 20 ONG en aquesta categoria i la candidatura amb més vots serà la guanyadora!

La nostra candidatura correspon al repte solidari (campanya de crowdfunding) liderat durant l'any 2018 que hem aconseguit i implantat: "Equip de gasos per augmentar la seguretat dels nostres animals a les intervencions quirúrgiques".

Si ens voleu ajudar per aconseguir el premi de 1.000 €, us demanem ens doneu el vostre vot entrant en aquest enllaç:
https://premios.migranodearena.org/categoria/165/

La campanya per aconseguir vots arrenca avui, 27 de febrer, i acaba el 13 de març.

¡MIL GRÀCIES PER AJUDAR-NOS DE NOU! Confiem en vosaltres per aconseguir el màxim nombre de vots, també a través de la vostra difusió entre amics, familiars i contactes! Els nostres amics peluts del refugi d'animals de Sabadell, els més indefensos, us ho agrairan!
#PremiosMGDA

Podeu veure totes les candidatures en aquest link:
https://premios.migranodearena.org/premio-ong-mas-activa-2.../

Llegir més
 
CAMPANYA D'ESTERILITZACIÓ DE FAADA 05-02-2019

Nova campanya de FAADA per esterilitzar i identificar el teu animal de l'5.2. al 3.5.2019.

Tota la informació a  www.socresponsable.org

Aprofiteu l'ocasió per evitar ventrades indesitjades i animals que acaben en els refugis!

Faada 2019 cat

Llegir més

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >

2009 Lliga Protectora d'Animals de Sabadell |
http://www.cactussenygrafic.com/