http://www.protectorasabadell.org/otras_maneras.php
http://www.protectorasabadell.org/condiciones.php
http://es.protectorasabadell.org/contacto.php
https://www.teaming.net/lligaprotectorad-animalsdesabadell
http://www.protectorasabadell.org/hacerte_socio.php
https://www.instagram.com/protectorasabadell/
http://www.protectorasabadell.org/contacto.php
https://www.facebook.com/Comportamentsabadell
https://www.teaming.net/lligaprotectorad-animalsdesabadell
https://www.migranodearena.org/reto/21571/co-solidarizate-los-animales-de-la-protectora-de-sabadell-te-necesitan
http://www.protectorasabadell.org/noticias.php
 
CO-SOLIDARITZA'T! ELS ANIMALS DE LA PROTECTORA DE SABADELL ET NECESSITEN. 28-03-2020

Hola amics,

 

són temps molt durs per a tothom. Esperem que vosaltres i les vostres famílies estigueu i seguiu bé.

El coronavirus també perjudica els animals dels refugis. En aquest temps de confinament no reben visites, no hi ha adopcions, però segueixen entrant gossos i gats, i aviat podrem arribar al col·lapse. Els nostres ingressos es veuen considerablement reduïts per la manca d'adopcions i les instal·lacions s'estan omplint.


Necessitem la vostra col·laboració !! No us oblideu dels nostres peluts !!

 

Ells no entenen de virus, ni de quarantenes, ni d'economia. Els seus cuidadors són allà dia a dia complint les obligacions i atenent als més de 300 animals perquè no els falti res. Però necessitem recursos econòmics urgentment.

 

Per poder pagar les factures dels propers dos mesos hem creat un repte amb un micromecenatge: arribar a 6.000 €. Confiem que amb l'ajuda de tots vosaltres ho puguem aconseguir. Si vols co-solidaritzar-te amb els animals de la protectora de Sabadell, afegeix-te a la nostra causa! Totes i cadascuna de les vostres aportacions són importants i ajuden !! Entra al link:

 

https://www.migranodearena.org/reto/21571/co-solidarizate-los-animales-de-la-protectora-de-sabadell-te-necesitan

 

En nom de tots els integrants de l'refugi i de tots els animals de la Lliga Protectora d'Animals de Sabadell, gràcies! I cuideu-vos molt !!!

 

 

Llegir més
 
INFORMACIÓ CORONAVIRUS DEL AJUNTAMENT 21-03-2020

Coronavirus info

Llegir més
 
COMUNICAT TANCAMENT 14-03-2020

Com a mesura per contenir l'expansió del COVID-19 i atenent a l'estat d'alarma declarat pel govern d'Espanya, la Lliga Protectora d'Animals i Plantes de Sabadell, ha pres la decisió de tancar les seves instal·lacions al públic a partir del 14 de març i per un període de 15 dies.


L'objectiu d'aquesta mesura és, fonamentalment,  protegir la salut dels nostres treballadors, voluntaris i visitants, a fi de poder garantir la cura i atenció dels més de 300 animals que habiten al nostre refugi.


Totes les activitats del voluntariat, tant internes com externes a les nostres instal.lacions, queden igualment cancel·lades, així com les visites de padrins.


Només s'atendran les persones que vulguin recuperar el seu animal o als adoptants que hagin sol·licitat cita prèvia, sempre seguint  les mesures de seguretat recomenades per les autoritats i dins l'horari habitual, de 15 a 18 h de dilluns a dissabte i d'11 a 14h els diumenges i festius.


Per a qualsevol altra informació podeu  contactar amb nosaltres  a través del telèfon  937 26 72 27 o a  través del nostre correu  protectora@protectorasabadell.org.

 

Gràcies per la vostra comprensió

 

Llegir més
 
CAMPANYA ESTERILITZACIÓ I IDENTIFICACIÓ 03-02-2020

La campanya de FAADA d'esterilitzar i identificar en condicions més favorables segueix en marxa aquest any:
 
Des del 3 de febrer a les webs www.socresponsable.org i www.soyresponsable.org és possible trobar tots els nous centres adherits a la iniciativa i que oferiran preus promocionals per esterilitzar gossos, gats, conills i fures.
 
Ja que no tots els veterinaris participaran en la campanya al llarg dels 12 mesos de l'any, des FAADA aconsellen que inscriguis al teu animal amb la major brevetat possible.
 
Com sempre, per conèixer els preus exactes de les diferents intervencions hauràs de contactar amb els centres veterinaris adherits a la iniciativa.
 
Per gaudir de les promocions, el teu animal ha d'estar identificat o haurà de ser identificat durant la campanya.
 
Recordem que els principals objectius de la iniciativa són:

  • Informar la ciutadania de l'obligació legal de tenir identificats els seus animals (amb el microxip i la xapa corresponents) i registrats en el cens municipal.
  • Conscienciar i fomentar l'esterilització d'animals de companyia. Controlar la natalitat per prevenir problemes de salut i comportament i evitar la superpoblació que provoca l'abandó.
  • Ajudar a optimitzar els recursos de l'administració pública i entitats protectores privades, evitant recollides i acollides d'animals perduts i abandonats.

Per a més informació és possible escriure a través del formulari www.socresponsable.org/contacta.

Llegir més
 
ENTREVISTA A RADIO SABADELL 29-01-2020

Radio Sbd 1-20

 

Hem estat convidats a una entrevista a Ràdio Sabadell per parlar de la situació de la protectora. Ens ha acompanyat un adoptant i la nostra veterinària.

 

https://radiosabadell.fm/audio/el-60-dels-gossos-residents-la-protectora-son-potencialment-perillosos-i-residents-de-llarga

Llegir més
 
BON NADAL 20-12-2019

Postal Nadal 2020

 

Un altre any que s'acaba, motiu pel que la Lliga Protectora d'Animals de Sabadell vol donar les gràcies de tot cor per tota la col·laboració i ajuda rebuda en 2019 !!

 

Desitjem a tots els nostres socis, minisocis, padrins, voluntaris, treballadors, adoptants, col·laboradors i simpatitzants unes Bones Festes de Nadal i una bona entrada al nou any.

 

Esperem poder comptar amb la vostra col·laboració també al 2020, ja que tots sou imprescindibles per poder ajudar als gossos i gats abandonats que ens arriben cada dia. Que sigui un bon any per a tots!

 

Llegir més
 
NOU REPTE - UNA CASETA PER ALS NOSTRES GATS POSITIUS 29-10-2019

Torna el #GivingTuesday, un moviment mundial que promou accions solidàries. Un dia dedicat únicament i exclusivament a donar un cop de mà a qui pugui necessitar-ho.

Aquest any cau en el 3 de desembre, dia en què s'anima a totes les persones a col·laborar amb projectes solidaris per fer d'aquest món, un món millor.

A la Lliga Protectora d'Animals de Sabadell ens unim a aquesta iniciativa coneguda com "el dia de donar" amb el nostre propi objectiu mitjançant una acció de micromecenatge per finançar conjuntament alguna cosa concreta.

Aquest any tenim l'objectiu d'aconseguir 2.800 € per crear un espai per als nostres gats positius en immunodeficiència: Una caseta de fusta només per a ells.

Aquí està la nostra proposta:

http://givingtuesday.es/.../una-caseta-para-los-gatos-positi.../

Ens ajudeu perquè Odin, Barney i els 3 gatets negres, positius tots ells, tinguin un lloc adequat per viure sense perill per a la salut?

Us animem a participar fins el 3 de desembre i a col·laborar amb nosaltres per ajudar a poder aconseguir aquesta caseta tan necessària per als nostres gats positius. Ja està obert el repte perquè el Giving Tuesday puguem tancar-lo amb èxit!

 

Caseta gatos

Llegir més
 
TENIM LA GROSSA! 02-10-2019

Ja ha arribat la Grossa de Cap d'any a la Protectora. Ens estrenem amb 2 números, el 11767 i el 45562.

 

Cada participació val 2,50€, es juga 1€ a cada número i 0,50€ de donatiu pels animals del refugi.

 

Les podeu comprar al mateix refugi o al nostre stand que trobareu a totes les activitats on participem fins a mitjans de desembre. Com és el primer any, hem fet poques participacions, no us quedeu sense. Que la sort ens acompanyi a tots!!!!


Llegir més
 
LOTERIA DE NADAL 2019 28-09-2019

Loteria 2019

 

 

Ja tenim el número de la loteria d'aquest any:  39.227 
La participació val 2,50 € i inclou 0,40 € en benefici dels animals. Si voleu participar i ajudar amb una part als animals del refugi, podeu comprar els números al nostre refugi en horari de públic, i també en els següents establiments. Anirem ampliant els establiments i llocs on es poden adquirir en els propers dies i us informarem.


SABADELL:

CLINICA VET. DEL CENTRO     Colon, 53
SABAVET CA N'ORIAC              Gironès, 48
COMED                                       Doctor Puig, 44
BAR COLON                               c / D'En Font  2 (frente Mercado Central)
CLINICA VET-VALLES                Avda. Matadepera, 237
LA PETJADA                               Plaza del Angel 6
EL PORTAL DE LAS MASCOTAS Avda. de Matadepera 168
CLINICA VETLAND                     Jacint Verdaguer 131

BREMEN VETERINARIA            Avda. Josep Tarradellas, 20

LA BOTIGUETA                           c/Ovidi, 37

VET ZOO CLIN. VETERINARIA Serra d'En Camaró, 6

ZOOLANDIA                                Rambla 177

TINTORERIA ELS CAMPOS       Sol, 179E

SBD MASCOTES                         Borrell, 19

CLIN. VET. VET'S                        Avgda. Barberà, 114

CLIN. VET. PARC CATALUNYA   Prat de la Riba, 7

JOIERIA ANDROS                       Passeig Gaudi, 29

TERRANOVA 34                          Ctra. de Terrassa, 330

JAVOSDOG                                 Ctra. de Barcelona, 81

PELUQUERIA CASTELLÓ          Sentmenat, 59

 

BARBERÁ DEL VALLES:

CLINICA VET. VET'S                  Verge de l'Assumpció 10-12

 

CASTELLAR DEL VALLES:

NOVAVET                                    Barcelona 26,-28

CLIN.VET. ESTHER                     Pg. Plaça Major 1, local 5

 

 

Llegir més
 
HELPFREELY - NOVA FORMA DE COL.LABORAR 18-08-2019

Ara pots ajudar economicament a través de Helpfreely.org, una plataforma a través de la qual els usuaris de tot el món poden recaptar fons per a ONGs mitjançant les seves compres i reserves en línia, sense haver de pagar res més.

 

Helpfreely.org es el primer projecte solidari de la Help Freely Foundation, una organització sense ànim de lucre que té per objectiu principal ajudar a milers d'organitzacions no lucratives de tot el món.

 

Com fer-ho?

Pas 1 -  Registra't: Pots registrar-te de forma gratuïta a Helpfreely.org a través del teu correu electrònic o a través de les teves xarxes socials i podràs escollir les causes a les que pots donar suport de forma gratuïta.

 

Pas 2 - Afegeix la HelpfreelyApp TM al teu ordinador

Per recaptar fons a través de les compres en línia, necessites afegir la HelpfreelyApp TM al navegador (Chrome i Firefox ) del teu ordinador. Descarrega-aquí i apareixerà automàticament quan visiteu una botiga associada.

 

Pas 3 - Selecciona l' ONG amb la que vols col·laborar. Pots sel·leccionar un total de 3 ONGs.

Pots donar suport fins a 3 ONGs i atribuint a cadascuna d'elles el percentatge de la recaptació que vulguis. Pots canviar-les sempre que vulguis.

 

Pas 4 - Compra com sempre

A la web de Helpfreely.org podràs veure el catàleg de botigues associades. Pots comprar des de la web de Helpfreely.org, seleccionant la botiga que vulguis i clicant el botó Shop & Help® o visitant directament la pàgina web de la botiga associada, en aquest cas, al iniciar el procés de compra s'activarà automàticament l'aplicació HelpfreelyApp TM  i podràs contínua la teva compra com sempre.

Tant si esculls una opció com l'altre, Helpfreely.org destinarà un percentatge del que paguis sense augmentar el cost de la teva compra a la ONG que triïs.

 

Pas 5 - Mira el teu progrés

Entra al teu Panell de Control i mira quants fons has recaptat de manera gratuïta a través de les compres en línia. Convida als teus amics a través de l'enllaç personal que genera la pròpia web a la teva àrea privada i la teva ONG principal rebrà un + 3% sobre tots els fons que recaptin els que es registrin a través d'aquest enllaç.

 

Com pot ser que sigui sense afegir cap euro a la teva compra?

Les Botigues associades contribueixen aportant un percentatge del seu pressupost de màrqueting cada vegada que fas una compra a través d'Helpfreely.org. Del percentatge o de la quantitat de recaptació que apareixen al nostre web, la Help Freely Foundation distribueix fins a un 95% a les associacions que hagis triat i utilitzarà el restant per al desenvolupament de la Fundació i els seus projectes socials.

 

Comptem amb tu!!!!!

 

En aquest enllaç pots veure la nostra publicació:

https://www.helpfreely.org/es/nonprofits/es/lliga-protectora-danimals-de-sabadell-7895/

 

 

Llegir més

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >

2009 Lliga Protectora d'Animals de Sabadell |
http://www.cactussenygrafic.com/