http://www.protectorasabadell.org/otras_maneras.php
<iframe allowtransparency=
http://www.protectorasabadell.org/condiciones.php
http://es.protectorasabadell.org/contacto.php
http://www.protectorasabadell.org/hacerte_socio.php
https://www.instagram.com/protectorasabadell/
http://www.protectorasabadell.org/contacto.php
https://www.facebook.com/Comportamentsabadell
http://www.protectorasabadell.org/actividades.php
<iframe allowtransparency=
http://www.socresponsable.org/
http://www.protectorasabadell.org/contacto.php

2016 · Construcciˇ nova zona per gpps

Maig

Construcció d'una paret divisòria al pati Padrins del cementiri per aprofitar millor l'espai i separar diferents zones per a gossos. Es va crear una nova zona destinada a gossos potencialment perillosos per l'entrada massiva d'aquests races i s'hi van muntarn quatre gàbies dobles per adaptar-les a allotjar gossos PP amb una zona d'esbarjo per ells.

 

Construcciˇ nova zona per gpps

2016 · Chill Cat

JUNY

Es va posar en marxa un nou projecte al refugi, el Chill Cat. És un concepte nou que hem inventat i consisteix a oferir un espai de relaxació en companyia de gats, on es pot llegir, escoltar música, prendre alguna beguda i relaxar-se al mateix temps que es fa companyia als nostres gats i se'ls ajuda a trencar la seva monotonia. Els dissabtes d'estiu (de juny a octubre), obrim un dels patis de gats al públic.

 

Chill Cat

2016 · Programa Llegir es molt guau

Setembre

Amb l'inici del curs escolar, es va engegar un nou equip de voluntaris amb el programa Llegir és molt guau!, sorgit com a iniciativa de la biblioteca de Can Puiggener de Sabadell. És una activitat de foment de la lectura des de la vessant afectiva cap als animals, a través de la tranquil·litat i la confiança que genera un gos i té com a objectius: despertar en els nens l'interès cap al món animal; promoure l'adopció i la conscienciació del respecte i el bon tracte als animals, i propiciar que els nens d'infantil i primària perdin la por a llegir en públic, oferint les seves lectures als gossos de la Protectora, que els escolten amb atenció.

 

Programa Llegir es molt guau

<  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >

2009 Lliga Protectora d'Animals de Sabadell |
http://www.cactussenygrafic.com/