Altres maneres de col·laborar

Guardioles bestials

Les guardioles ens ajuden aconseguir recursos econòmics per millorar les condicions de vida dels gats i gossos a la Protectora, per la seva alimentació, pels seus tractaments veterinaris, etc. Tant si ets un particular com una empresa pots col·laborar amb nosaltres a través d’elles.

Més info

Com a particular: pots fer el teu donatiu econòmic a les guardioles de la Protectora que tenim a diferents establiments col·laboradors de Sabadell i municipis propers. Pots veure el llistat d’establiments clicant aquí.

Com a empresa: tots els establiments que vulgueu col·laborar ajudant a la Protectora, sobretot, ideal que sigueu establiments en que es pagui en efectiu, ja que així és més fàcil que els clients facin donatius; doncs podeu sol·licitar-ne una, sense cap cost, i un voluntari us la vindrà a portar en els propers dies al vostre establiment i, periòdicament, l’anirà revisant. A més, sortireu publicats al llistat d’establiments col·laboradors que tenim publicat aquí al nostre web. Sol·liciteu la guardiola enviant-nos un email a guardioles@protectorasabadell.org

Regals solidaris

A la nostra botiga solidària trobaràs molts regals divertits i originals amb la nostra imatge corporativa. Comprant-los ajudaràs a molts gossos i gats abandonats.

Empresa solidària

1. La teva empresa pot patrocinar les nostres activitats: campanyes de sensibilització, publicació de llibres o material educatiu i actes concrets.

2. També pot aportar material o serveis relacionats amb el teu àmbit de treball. D’aquesta manera la teva empresa assoleix una responsabilitat social, ajudant a proporcionar una vida digna a molts animals abandonats.

3. També ens pots ajudar anunciant-te a la nostra revista Petjades. Envia un e-mail a revista@protectorasabadell.org i t’informarem de les tarifes.

4. Si tens un establiment obert al públic (botiga, local, etc…) pots ajudar-nos fent difusió (cartells, videos, etc..) sobre la protectora.

5. La teva empresa pot destinar un percentatge de les vendes a la protectora en benefici dels animals abandonats.

Si vols que la teva empresa també sigui solidària, posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem. Hi ha moltíssimes possibilitats i estem oberts a qualsevol proposta. Envia’ns un e-mail a protectora@protectorasabadell.org i segur que trobem la manera de colaborar i ajudar els animals del refugi.

Acollides temporals

Una altra manera de col·laborar amb nosaltres és acollint a casa vostra gats o gossos que necessiten un atenció especial durant un temps.
$

Animals convalescents d’una operació o molt malalts que requereixen vigilància, cures i medicació continuada.

$

Fer de mainadera per criar amb biberó els cadells de gats o de gos que arriben al refugi amb poques setmanes de vida o que han perdut la seva mare. Sense algú que els cuidi durant els seus primers mesos de vida, aquest animals moririen.

Totes les despeses (atenció veterinària i medicaments, pinso, llet pels biberons…) van a càrrec nostre. En tots els casos es tracta d’estades temporals, ja que l’animal torna al refugi un cop recuperat per ser adoptat.

Si esteu interessats a ajudar a aquests animals i disposeu de prou temps poseu-vos en contacte amb nosaltres. Necessitem la vostra ajuda!

Podeu apuntar-vos a aquest formulari per entrar a la nostra base de dades de possibles cases d’acollida. Si el vostre perfil encaixa amb les necessitats de la protectora, us contactarem.

Aportacions de material

Ens cal també material veterinari i d’oficina (fins i tot si és de segona mà) que detallem en els llistats adjunts.

Publicitat al Kit de l’adoptant

Ara tens la possibilitat d’incloure publicitat de la teva empresa a la carpeta que entreguem als nous adoptants amb el “Kit de l’adoptant”. Pots aconseguir nous clients i a la vegada col·laborar amb el manteniment de la Protectora. Envia un e-mail a protectora@protectorasabadell.org i t’informarem del cost.

Helpfreely

Ara pots col·laborar amb la Protectora utilitzant helpfreely.org per fer les teves compres o reserves online.

Helpfreely és una plataforma a través de la qual els usuaris poden recaptar fons per l’ONG que decideixin mitjançant les seves compres o reserves online a les més de 4.700 botigues associades a la plataforma sense haver de pagar cap cost addicional.

Fer-ho és molt senzill, només has de registrar-te a la web de la plataforma i descarregar la HelpfreelyApp TM. T’expliquem com fer-ho en aquest enllaç.

Com utilitzar Helpfreely?

Pas 1 Registra’t: Pots registrar-te de forma gratuïta a helpfreely.org a través del teu correu electrònic o a través de les teves xarxes socials.

Pas 2 Afegeix la HelpfreelyApp TM al teu ordinador: Per recaptar fons a través de les compres online, necessites afegir la HelpfreelyApp TM al navegador (Chrome i Firefox ) del teu ordinador. Descarrega-la aquí i apareixerà automàticament quan visitis una botiga associada.

Pas 3 Selecciona la Lliga Protectora d’Animals de Sabadell com a ONG amb la qual vols col·laborar. Pots seleccionar un total de 3 ONGs i atribuir a cadascuna d’elles el percentatge de la recaptació que vulguis. Pots canviar-les sempre que desitgis.

Pas 4 Compra com sempre. A la web de helpfreely.org podràs veure el catàleg de botigues associades. Pots comprar des de la web de Helpfreely.org, seleccionant la botiga que vulguis i clicant el botó Shop & Help ® o visitant directament la pàgina web de la botiga associada, en aquest cas, a l’iniciar el procés de compra s’activarà automàticament l’aplicació HelpfreelyApp TM i podràs continuar la teva compra com sempre. Tant si esculls una opció com l’altre, Helpfreely.org destinarà un percentatge del què paguis sense augmentar el cost de la teva compra a l’ONG que triïs.

Pas 5 Mira el teu progrés: Entra al teu Panell de Control i mira quants fons has recaptat de manera gratuïta a través de les compres online. Convida als teus amics a través de l’enllaç personal que genera la mateixa web a la teva àrea privada i la teva ONG principal rebrà un + 3% sobre tots els fons que es recaptin els que es registrin a través d’aquest enllaç.

Comandes de menjar

Si voleu fer una donació d’aliments per als nostres animals, podeu fer la comanda fàcilment online a través del nostre col·laborador Gos i Gat Alimentació que ha creat un apartat especial a la seva web per a nosaltres. Compra en linia i ells ens ho porten directament a l’refugi.

Hem seleccionat pinsos i llaunes, a més dietes veterinàries que ens van molt bé per als nostres gats, gatets, gossos i cadells en cada moment. Així les donacions en espècie que vulgueu fer per als nostres peluts són les que necessitem actualment, a més a preus rebaixats.

Llista de desitjos a amazon

Hem creat la Llista de Desitjos de la Protectora a Amazon. Aquesta llista inclou tots els productes alimentaris, higiènics, farmacèutics, etc. que necessiten els gossos, gats i, especialment, cadells que viuen actualment a la Protectora.

Si vols col·laborar només has de clicar al següent botó i comprar un o diversos productes que ens arribaran directament al refugi.

Entre tots millorarem la vida dels nostres peludets!!!