http://www.protectorasabadell.org/otras_maneras.php
http://www.protectorasabadell.org/condiciones.php
http://es.protectorasabadell.org/contacto.php
https://www.teaming.net/lligaprotectorad-animalsdesabadell
http://www.protectorasabadell.org/hacerte_socio.php
https://www.facebook.com/protectorasabadell
https://www.instagram.com/protectorasabadell/
http://www.protectorasabadell.org/contacto.php
https://www.facebook.com/Comportamentsabadell
http://www.protectorasabadell.org/noticias.php
Luna (antes bufona) y Jax - abril 2020

Feliz Sant Jordi!!

 

 

 

Soy Raquel,  de Sevilla. Os mando foto de Luna (vosotros la recordais como Bufona) y Jax (que era un bebito cuando lo adopté).

 

 

 

Vosotros me habeis dado los dos seres que más quiero. Me dan la vida. Así que gracias por todo!! Siempre os estaré agradecida a todo el equipo. Un besote de vuestra amiga Raquel y de mis niños que en algún momento de sus vidas tambien fueron los vuestro. GRACIAS!! 

LUNA/JAX

LUNA/JAX1

LUNA/JAX

Elton - abril 2020

Hola bona tarda!  

 

Soc socia des de fa anys i des de que vem adoptar l'Elton, em sigut mes feliços a casa!  

 

Feu molt bona feina i m'agradaria poder ajudar mes del que ho faig!  

 

  

 

Gracies!!  

 

  

 

Tot anirà bé!

 

ELTON

 

ELTON2

  

 

Track (abans Cornelius) - abril 2020

BON DIA!

 

Ahir la botiga de Matadepera (del Teca Can, on treballa la vostra veterinària Míriam) va penjar un vídeo del Track a l'instagram (per si el voleu veure, és molt graciós!). Va decidir pujar la bossa amb un parell de coses que vam encarregar. 

 

El track està com un rei i és el millor gos del món! Li encanta la muntanya, explorar i còrrer com un boig per dins de caminets. Fa molt de cas i sempre esta molt pendent de tots, tot i que també va darrere de les olors del senglars i de vegades patim! És un gos super curiós i únic, és social i sempre que veu gossos s’emociona, fa uns salts espectaculars. També és molt gos (com diu la Miriam) perquè li encanta dormir davant de la llar de foc, estirar-se al jardí quan toca el sol i si troba un coixí li encanta estirar-s'hi a sobre. L'estiu passat vam descobrir que li agrada nadar i treure pedres de dins del riu, fsa molta gràcia perquè submergeix el cap com un ànec 😂😂

 

Cada cap de setmana, quan deixen el diari a la porta de casa, baixa super content a buscar-lo i el puja!! És una passada. És molt molt llest i molt carinyós, sempre busca el contacte. Ah! i li encanta anar a la perruquería del Teca Can, quan surt se sent molt guapo i remena molt la cua, és molt divertit. 

 

 

 

Cada vegada que penso en aquell 9 de desembre de 2018, penso en la sort que vam tenir que el Cornelius (ara Track) ens volgués adoptar com a família! No sé què faríem sense ell!

 

Us envio algunes de les mil fotos que li fem cada dia perquè el veieu! Perdoneu per el paràgraf tant llarg, però es que ens l’estimem tant que podríem parlar hores d’ell. Desitjo que tots els animals que tneiu a la prote vagin trobant famílies, famílies que els estimin tant com nosaltres al Cornelius amb qui vaig tenir amor a primera vista! 😊😊

 

 

 

 Una abraçada molt gran!

 

 

 

Clara

 

 

TRACK

 

TRACK1

   

  

<  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >

2009 Lliga Protectora d'Animals de Sabadell |
http://www.cactussenygrafic.com/