http://www.protectorasabadell.org/otras_maneras.php
<iframe allowtransparency=
http://www.protectorasabadell.org/condiciones.php
http://es.protectorasabadell.org/contacto.php
http://www.protectorasabadell.org/hacerte_socio.php
https://www.instagram.com/protectorasabadell/
http://www.protectorasabadell.org/contacto.php
https://www.facebook.com/Comportamentsabadell
http://www.protectorasabadell.org/actividades.php
<iframe allowtransparency=
http://www.socresponsable.org/
http://www.protectorasabadell.org/contacto.php
http://www.protectorasabadell.org/actividades.php
Suro - Abril 2021

Nos llegan unas fotos muy bonitas de Suro, que viajó hasta Alemania en Febrero. 

 

suro

 

suro1

Nuk y Lola - marzo 2021

Buenos días! 

 

Solo quería compartir con vosotros la historia de estas 2 almas gemelas.  

 

Cuando apenas era un cachorro de 6 meses adoptamos en vuestra protectora al Nuk ( negro y gris). Lleva ya 6 años con nosotros haciéndonos inmensamente feliz. En octubre de 2020 adoptamos a la Lola (blanca), una perrita con muchísimos miedos pero que con paciencia y cariño ha logrado integrarse plenamente a nuestra familia. Entre ellos dos hay una química maravillosa.  

 

Gracias miles por esa labor tan linda que hacéis, 

 

Un abrazo, 

nuck

 

lola


Cala (abans Lusy) - marš 2021

Bona tarda,

Us escrivim per explicar-vos com ens va amb la Cala (abans Lusy :). La setmana vinent farà 3 mesos que va passar a formar part de la nostra família. Vem veure un vídeo de la protectora demanant ajuda per ella, ja que pel seu estat físic (diplàsia, poliartritis) patia força pel fred ja que era a mitjans de desembre. Exactament el diumenge 19 de desembre, tota la família, la meva filla, el meu marit i jo ens vem apropar fins la Protectora per conèixer-la.

De seguida vem veure que era molt tranquila i bona, tot i que una mica rondinaire amb els altres gossos :). També ens vem adonar del perquè havíeu fet una crida especial per buscar-li una llar; estava extremadament prima, (ja que havia arribat unes setmanes abans en un estat de desnutrició) i tenia moltes dificultats per moure les potes del darrera.

Només arribar a casa, ens vem adonar de que era una gosseta fantàstica, molt tranquila, equilibrada i cada vegada més carinyosa. Gràcies a la medicació, alimentació i els seus, com a mínim, 4 passejos diaris, ha guanyat pes, força muscular i sobretot confiança. 

 

Segueix tenint problemes per relacionar-se amb altres gossos, no és en absolut agressiva i està sempre contenta, però lladra molt i això li crea moltes dificultats per fer amics. Per això hem contactat amb un etòleg per intentar que sigui una mica més feliç en les seves passejades. 

 

Estem encantats d’haver incorporat aquesta meravellosa gosseta a la nostra família i ja no ens imaginem fer plans sense tenir-la en compte. És la princesa de la casa.

Us adjuntem unes fotos d’ella perquè veieu com està.

 

Salutacions i felicitats per la gran tasca que feu pels animalets,

 

Jordi, Martina i Mònica

cala

 

cala1

<  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >

2009 Lliga Protectora d'Animals de Sabadell |
http://www.cactussenygrafic.com/