http://www.protectorasabadell.org/otras_maneras.php
<iframe allowtransparency=
http://www.protectorasabadell.org/condiciones.php
http://es.protectorasabadell.org/contacto.php
https://www.teaming.net/lligaprotectorad-animalsdesabadell
http://www.protectorasabadell.org/hacerte_socio.php
https://www.instagram.com/protectorasabadell/
http://www.protectorasabadell.org/contacto.php
https://www.facebook.com/Comportamentsabadell
http://www.protectorasabadell.org/actividades.php
<iframe allowtransparency=
http://www.socresponsable.org/
Llesca (abans Urah) - setembre 2020

Bon dia.
El 4 de setembre es compleixen 4 mesos des de que vam adoptar la Llesca (abans URAH) i ella en particular compleix 11 mesos de vida. 

En aquests 4 mesos s'ha adaptat completament a casa (de fet en el seu primer dia no es va deixar racó per trepitjar o investigar). Com a cadell que era, i que encara és, hem hagut de fer alguns canvis a casa, però res dràstic o dramàtic.

De caràcter molt actiu, juganer i afable és una gossa que s'ha acabat guanyant la nostra estima i juntament amb el Crustó conformen una parella que no canviaríem per res.

Precisament amb el Crustó han establert una relació de germanor, mostrant al nivell animal el què molts germans humans fan entre ells. Juguen, comparteixen sortides i vivències, es barallen, s'aprecien, es troben a faltar, es busquen.... vaja, res que dos germans d'edats similars no farien.

Us adjuntem un petit collage amb fotos de la Llesca i moments "típics" o "memorables": quan va conèixer els nens per primer cop, la manera que tenia de dormir, la relació d germanor amb el Crustó i la seva passió per l'aigua.

Aprofitem aquest correu per donar-vos les gràcies per la tasca que feu a la protectora, tan necessària com important i bàsica pels animals, i per les persones que després ens interessem en una adopció. 

Salut!

Família Solà Salvà

 

Llesca

Bruce - setembre 2020

Bona tarda!

2 de setembre del 2020 fa just un any que vam acollir un gatet que es van trobar al carrer i que us van portar a la Protectora molt dèbil. Al final l'acollida es va convertir en adopció i estem mooolt feliços d'haver-ho fet. : ) El Bruce és molt carinyós i divertit, estem molt contents de tenir-lo. Us envio fotos actuals perquè veieu que gran i guapo s'ha fet, i una foto de la primera setmana d'arribar a casa. Moltes gràcies per la tasca que feu! 

Una abraçada,

Marc i Núria

 

Bruce

 

Bruce1

Ros i Fada-setembre 2020

Hola us volem ensenyar un fotos de lo bé que s'ho passen aquests petits .

Ros i fada

Ros i fada1

 

<  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  >

2009 Lliga Protectora d'Animals de Sabadell |
http://www.cactussenygrafic.com/